Szerezzen vissza pénzt minden vásárlásból!

GYIK - Gyakran ismételt kérdések

Mennyibe kerül a kiszállítás?

A rendelés értékétől és a választott szállítási módtól függően, a rendelés szállítási díjának összege fel van tüntetve a bevásárlókosárban.

Milyen fizetésre van lehetőség?

Webshopunkban utánvétes fizetésre vagy online bankártya fizetésre van lehetőség.

Magyarországon kívül is vállalnak kiszállítást?

Igen! Szlovákiába, Csehországba, Ausztriába, Németországba és Romániába is szállítunk. A lenti jobb alsó sarokban tudja kiválasztani azt az országot, ahova szeretné a kiszállítást.

Mennyi a szállítási idő?

A csomagja legkésőbb 48 órán belül feldolgozásra kerül, így a kézbesítési idő 1 - 2 munkanap. Amint átadjuk a csomagot a futárszolgálatnak, e-mailben értesítik Önt.

A termékkel nem vagyok megelégedve. Visszaküldhetem?

Természetesen, szükséges információ megtekinthető a https://www.butikmoda.hu/cseregarancia-visszakueldes oldalunkon.

Szeretném a terméket kicserélni/visszaküldeni, hogyan tehetem meg?

A csere csak akkor lehetséges, ha a kért termék raktáron van (a kért színben és méretben). A kiválasztott terméket elküldjük Önnek. Ha a pénzvisszatérítést válassza, akkor a megadott számlára utaljuk a visszáru értékét. A csere és a pénzvisszatérítési folyamat 14 napot vesz igénybe.

A terméket reklamálni szeretném, ilyenkor mi a teendő?

A vásárló köteles a reklamációt haladéktalanul közölni e-mailben. Még több információt megtalál itt https://www.butikmoda.hu/uezleti-feltetelek

Hogyan választom ki a megfelelő méretet?

Minden termékünknél megtalálható egy mérettáblázat, ami szerint könnyen és egyszerűen kiválaszthatja az Önnek megfelelő méretet. Javasoljuk, hogy mérje le hasonló terméket, és hasonlítja össze a mérettáblázatban megtalálható centiméterekkel, így megkapja a szükséges méretet.

Milyen az univerzális (UNI) méret?

Az univerzális (UNI) mérettel jelölt termékek rugalmas és elasztikus anyagból készültek, ami azt jelenti, hogy több konfekciós méretnek felel meg. A pontos méreteket megtalálja a mérettáblázatban.

Még több kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@butikmoda.hu e-mailen keresztül.