Szerezzen vissza pénzt minden vásárlásból!

Cseregarancia / Visszaküldés

reclaim icon

Töltse ki az online visszaküldési űrlapunkat

Vagy az űrlapot, amely együtt a csomagban szállított áruval lett elküldve. Ezután biztonságosan csomagolja be az árut, és küldje el nekünk.

 

Amennyiben a megrendelt termékkel nem elégedett, akkor a kiszállítást követő 14 napon belül, bármilyen indoklás nélkül visszaküldheti.
Ha cserét szeretne (más színt, méretet), akkor új megrendelést szükséges leadnia.
Visszaküldési cím: ButikModa.hu - GLS Depo, 3553 Kistokaj, Pesti út 1. Erre az átvevőhelyre a küldeményt csak GLS futárszolgálaton keresztül lehet elküldeni, máskülönben a küldemény nem kerül átvételre. Más szállító által történő visszaküldésnél nem vállalunk felelősséget a küldemény átvevőhelyen történő átvételéért, sem az emiatt keletkezett károkért. Amennyiben másik szállítót szeretne igénybe venni, a küldeményt küldje el a következő címre: V a E, s.r.o., 089 01 Svidník, Karpatska 2260/21, Szlovákia.

Az árut küldje vissza eredeti állapotban, belső csomagolással, papírcímkékkel és a kitöltött visszaküldési nyomtatvánnyal együtt.  

Az árut utánvét nélkül/árufizetés nélkül/beszedendő összeg nélkül szükséges elküldeni, utánvéttel küldött áru nem lesz átvéve.
A visszaküldött termék fokozatosan, legkésőbb 14 napon belül a csomag raktári átvétele után feldolgozásra kerül.
Javasoljuk, hogy a megrendelt terméket otthoni körülmények között próbálja, hogy a terméken semmiféle használat ne látszódjon.
Bármilyen probléma esetén értesítsen minket telefonon, e-mailben vagy online chat-en keresztül.